Casal d’Estiu de Teatre Musical

Wicked_les bruixes

El musical ‘Wicked’ está basat en la novel·la ‘Wicked: memòries d’una bruixa dolenta‘ de Gregory Maguire, explica la història de les bruixes d’Oz abans que la casa de Dorothy aterrés al país.

El musical comença amb els ciutadans d’Oz celebrant la mort d’Elphaba, la Malvada Bruixa de l’Oest, qui per a tots és un ésser abominable la pell és de color verd. A continuació arriba Glinda, la Bruixa Bona del Nord, que serà l’encarregada d’explicar la història de la recentment morta, una història en la que ni els bons són tan bons, ni els dolents ho són tant.

Coneixerem la relació d’amistat que Glinda i Elphaba forgen durant la seva adolescència, al costat d’altres personatges: la Nessarose (Malvada Bruixa de l’Est, la que mor aixafada per la casa de Dorothy), en Fiyero (el guapo oficial), en Boq, la senyora Morrible o el Doctor Dillamond – un mestre cabra, que és rebutjat per la societat per ser Animal. I per descomptat, el Mag d’Oz, qui més que ser un just governant és un dictador al qual pocs reconeixen com a tal.

Les circumstàncies aniran posicionant a poc a poc a Glinda com la bona i a Elphaba com la dolenta, veient-se obligades a separar-se i seguir camins diferents. Però més enllà de la màgia i les conspiracions, ‘Wicked’ és tota una lluita de superació.

Des de petita, Elphaba es veu discriminada per ser diferent a la resta. El color verd de la seva pell fa que els altres es burlin d’ella i li tinguin por, convertint-se en una noia retreta i una mica esquerpa, els somnis passen per conèixer al Mag d’Oz, ja que creu que és l’únic que podrà comprendre-la.

En aquesta obra podreu sentir les peces ‘Defying Gravity’, amb la qual Elphaba acaba plena de força i emprenent el vol per primera vegada amb la seva escombra, ‘Popular’, en què Glinda es mostra al 100% com la nena pija que és, o ‘No Good Deed’, en què Elphaba tracta de salvar per tots els mitjans la vida de Fiyero a través d’ un conjur. I per descomptat, tot això ple de vestits meravellosos i molta purpurina.

Matricula’t abans del 17 de juny

(amb descompte si ho fas abans del 10 !!)

Objectius didàctics

Horaris Casal d’estiu

Inscripcions

Preus del Casal

Anuncis