Teatre musical: Music Stage

Atreveix-te a somiar!

Per aquest nou curs a Lleure Dos Mil tenim preparada una nova proposta artística de teatre musical, l’activitat MUSIC STAGE.

L’activitat MUSIC STAGE ajuda els nens i nenes a millorar la seva capacitat de memòria, el treball en equip, la seva creativitat i imaginació, així com moltes altres qualitats artístiques.

L’objectiu no és que esdevinguin ni actors, ballarins o cantants, sinó que s’endinsin a aquest món, gaudeixin i creixin com a persona.

Durant les sessions treballarem els guions, cantarem, ballarem, prepararem decorats, interpretarem i alguna sorpresa més. Tot això per fer el GRAN MUSICAL DE FINAL DE CURS.

Un món per crear

El MUSIC STAGE esta pensat per fer-la un cop per setmana, en sessions de 2 hores. Cada sessió comptarà amb un treball de dues disciplines artístiques diferents: dansa i cant o cant i interpretació, etc.

Objectius i valors

MUSIC STAGE és un espai per desenvolupar la creativitat, exporta el talent innat, descobrir els diferents models d’expressió, treballar les habilitats artístiques i fomentar el treball en equip.

Responsables: Joves artistes de Lleure Dos Mil

Lleure Dos Mil és una empresa d’oci educatiu que des del 1994 treballa dins el món de l’educació no formal. Organitza colònies escolars, colònies d’estiu, casals, vacances familiars, activitats d’un dia, trobades, entre d’altres. .

Podeu veure tots els serveis i activitats que proposa Lleure Dos Mil a la seva web.

Horaris: Dijous, de 17.15 a 19.15

Edats: de 6 a 15 anys!

Inscriu-te aquí

Anuncis